Winterse Seizoensspecials

Bij Family Saendelft

Family is helemaal klaar voor de koude dagen met heerlijke winterse seizoenspecials. Neem plaats in het sfeervolle Family eethuis en proef de nieuwste special. Namelijk de Family Winterburger, geserveerd op een lekkere brioche bol met champignons, gemengde sla en natuurljk de romige truffel mayonaise. 

Ook staan er dit seizoen twee oude bekende op de kaart die hun succes zeker bewezen hebben. Zo proef je een lekkere originele lunch topper, de kroket special, dat is weer eens wat anders tijdens je lunch break. Een krokante en goed gevulde kalfskroket op een crustico bol, sla, Parmezaanse kaas en truffel mayonaise. 

De Winterschnitzel van Family mag naturlijk ook niet ontbreken tijdens dit seizoen, helemaal de smaak van nu. Geserveerd op een bedje van krokante friet vind je deze royale schnitzel met gebakken ui, paprika, bacon, kaas en voor de liefhebber een gebakken eitje. Deze Winterschnitzel is werkelijk om je vingers bij af te likken. 

Van al deze heerlijke specials en andere Family gerechten kan je natuurlijk ook thuis genieten, kies dan voor Family voor thuis en proef thuis jouw favoriete Family gerechten.

Wist je dat we ook een aantal frisse salades hebben om het jaar goed mee te starten? Dus ook voor een lekkere salade ben je bij Family aan het juiste adres.